Börja på Flygande Mattan

Flygande mattan i Jordbro och Brandbergen tillhör Haninge kommuns förskole kö, och vi följer kommunens riktlinjer. Vi rekommenderar att ni ansöker om plats på Haninge kommuns hemsida.

Är ni redan registrerade i Haninge barnomsorgs kö kan in skicka er intresseanmälan till oss genom att fylla i blanketten nedan. Vi vill förtydliga att ni inte registreras i Haninge kommuns barnomsorgskö genom att registrera ert barn i formuläret nedan.
För att registrera er i Haninge barnomsorgskö ber vi er använda Haninge kommuns tjänster.  Där kan ni välja Flygande mattan som ert förskoleval.

Flygande mattan i Skogås tillhör Huddinge kommun, besök Huddinge hemsida, om du vill ansöka om plats på vår förskola i Skogås.

Formuläret nedan garanterar inte plats på förskolan, ni måste registrera er i respektive kommun barnomsorgskö. Genom att fylla
i formuläret nedan kan vi skriva upp er på Flygande mattans interna kö och där “boka” en plats för ert barn, tills vi får er ansökan genom kommunen också.

Söker ni från andra kommuner är ni sjäkvklart välkomna att söka plats hos oss. Ni kan alltid kontakta oss för frågor. För godkännande av placering vänder ni er till den kommun ni är folkbokförda.

Om ni är intresserad av att besöka våra förskolor eller bara vill veta mer om oss är ni välkomna att kontakta
oss i kontakformuläret på hemsidan.

Klicka nedan för att läsa mer om vår inskolningsprocess.

Intresseanmälan för förskoleplats

Fyll i formuläret nedan för att registrera ert barn i
Flygande mattans interna kösystem.

Något du funderar på?

Tveka absolut inte att höra av till oss genom att klicka på knappen!